The Social Network (2010) του David Fincher

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 Σχολιάστε

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Οκτωβρίου 2010 (Ελλάδα)
Στούντιο παραγωγής: Columbia Pictures (Sony)
Σκηνοθεσία: David Fincher
Σενάριο: Aaron Sorkin
Πρωταγωνιστούν: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Joe Mazzello, Rashida Jones, Rooney Mara, Armie Hammer, Max Minghella, Brenda Song
Είδος: Δράμα
Διάρκεια: 120'
Καταλληλότητα: Α-13
Επίσημη ιστοσελίδα: 500MillionFriends.com

Μια βραδιά του 2003 ο Mark Zuckerberg, τελειόφοιτος του Harvard και προγραμματιστής ιδιοφυΐα, κάθεται μπροστά στον υπολογιστή του και ξεκινά να εργάζεται πάνω σε μια νέα ιδέα. Με πάθος για τα ιστολόγια και τον προγραμματισμό, αυτό που αρχίζει στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία, σύντομα γίνεται ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και μια επανάσταση στην επικοινωνία, το Facebook. Μετά από έξι χρόνια και 500 εκατομμύρια φίλους αργότερα, ο Mark Zuckerberg είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στην ιστορία ... αλλά για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές εμπλοκές. 

Από τον σκηνοθέτη David Fincher ( The Curious Case of Benjamin Button , Zodiac , Panic Room , Fight Club , The Game  , Se7en  , Alien³  )  και τον σεναριογράφο Aaron Sorkin ( Malice  , A Few Good Men  ) έρχεται το "The Social Network" μια ταινία που αποδεικνύει πως «όταν θέλεις να κάνεις 500 εκατομμύρια φίλους σίγουρα θα κάνεις και λίγους εχθρούς». 
Η ταινία είναι παραγωγής των Scott Rudin, Dana Brunetti, Michael De Luca, και Ceán Chaffin και βασίζεται στο βιβλίο «Οι κατά τύχη Δισεκατομμυριούχοι" του Ben Mezrich.

Stumble
Delicious
Technorati
Facebook
Digg

0 σχόλια »

Γράψτε ένα σχόλιο!

Προσθέστε το σχόλιό σας, ή παρακολουθήστε το από τη δική σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω RSS.

Να είστε ευγενικοί, μέσα στο θέμα και όχι spam.