The Next Three Days (2010)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 Σχολιάστε

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Νοεμβρίου 2010
Studio: Lionsgate
Σκηνοθεσία: Πολ Χάγκις
Σενάριο: Πολ Χάγκις
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Elizabeth Banks, Neeson Liam, Brian Dennehy, RZA, Atias Moran, Lennie James, Steele Allan, Simpkins Ty, Leslie McCombs, Beghe Jason, Hinds Aisha, Kathy Fitzgerald, Wilde Ολίβια, Τάκερ Jonathan, Remy Nozik, Daniel Stern
Είδος: Θρίλερ
Καταλληλότητα: Α-13

Η ζωή φαίνεται τέλεια για τον John Brennan μέχρι που η σύζυγός του, Λάρα, συλλαμβάνεται για μια φρικιαστική δολοφονία που ισχυρίζεται πως δεν διέπραξε. Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της, ο John αγωνίζεται να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, μεγαλώνοντας τον γιο του και διδάσκοντας στο κολέγιο, ενώ αναζητά κάθε διαθέσιμο μέσο για να αποδείξει την αθωότητά της. Με την απόρριψη της τελευταίας τους αίτησης, η Lara γίνεται αυτοκαταστροφική και ο John αποφασίσει ότι υπάρχει μόνο μία δυνατή, υποφερτή λύση: να αποδράσει η σύζυγός του από τη φυλακή. Αρνούμενος να αποθαρρυνθεί από τις αντίξοες συνθήκες ή τη δική του απειρία, ο John επινοεί μια καλοστημένη απόδραση και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο και άγνωστο κόσμο, διακινδυνεύοντας τελικά τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπά.

Stumble
Delicious
Technorati
Facebook
Digg

1 σχόλια »

  • Unknown said:  

    Από τις καλύτερες περιπέτειες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Έχει κάποια πολύ έξυπνα σημεία και ο Russell Crowe είναι φοβερός.

  • Γράψτε ένα σχόλιο!

    Προσθέστε το σχόλιό σας, ή παρακολουθήστε το από τη δική σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω RSS.

    Να είστε ευγενικοί, μέσα στο θέμα και όχι spam.