"Avatar" η συνέχεια τον Δεκέμβριο του 2014

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010 Σχολιάστε

Η πρώτη συνέχεια του Avatar, της ταινίας που έσπασε τα ταμεία, θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2014 με μια δεύτερη συνέχεια που θα ακολουθήσει 12 μήνες αργότερα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η 20th Century Fox.

Ο James Cameron θα ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου στις αρχές του 2011 και είπε πως «η ταινία θα αποτελείται από αυτοτελής ιστορίες που θα πλαισιώνουν τη συνολική υπόθεση». «Δεν θα φρενάρουμε την οπτική και συναισθηματική δυναμική του Avatar» συνέχισε ο σκηνοθέτης.
Το Avatar έχει αποφέρει 2.77 δισ. δολάρια  παγκοσμίως. 

 Κατέχει το ρεκόρ της πιο επικερδούς ταινίας όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τις διεθνείς εισπράξεις του «Τιτανικού» που ανέρχονται σε 1,8 δισ. δολάρια.
 Όπως και την πρώτη ταινία, η συνέχεια του Αvatar θα διαδραματίζεται στον μακρινό πλανήτη της Πανδώρας και θα γυριστεί σε 3D.

Ο 56άχρονος Cameron δεν έχει αποφασίσει αν θα γυρίσει τις συνέχειες ξεχωριστά ή την μία μετά την άλλη. Σε μια ανακοίνωση τύπου, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης είπε πως οι συνέχειες του Avatar «θα συνεχίσουν να εξερευνούν θέματα και χαρακτήρες που άγγιξαν τις καρδιές του κοινού σε όλους τους πολιτισμούς, σε όλο τον κόσμο »
Το Avatar ξεπέρασε ακόμη και τον ίδιο τον Τιτανικό
Είπε πως «ανυπομονεί να επιστρέψει στην Πανδώρα, έναν κόσμο όπου η φαντασία μας μπορεί να καλπάζει ελεύθερη. "

Ο Cameron είχε ήδη αποκαλύψει τις προθέσεις του να τοποθετήσει τη δράση της συνέχειας στου Ωκεανούς της Πανδώρας.
Αλλά όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, είπε πως οι λεπτομέρειες του σεναρίου είναι «απόρρητες».

Δεν έγινε γνωστό αν οι πρωταγωνιστές του Avatar, Sam Worthington και Zoe Saldana θα επαναλάβουν τους ρόλους τους στις συνέχειες.
Τα στελέχη της 20th Century Fox, Τζιμ Γιαννόπουλος και Tom Rothman εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα σχέδια των Στούντιο να συνεχίσουν το προσοδοφόρο franchise.

«Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα και να αισθανόμαστε μεγαλύτερη χαρά, από το να επιτρέψουμε στον Jim να συνεχίσει και να επεκτείνει το όραμά του για τον κόσμο του Avatar ", ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους.

Stumble
Delicious
Technorati
Facebook
Digg

0 σχόλια »

Γράψτε ένα σχόλιο!

Προσθέστε το σχόλιό σας, ή παρακολουθήστε το από τη δική σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω RSS.

Να είστε ευγενικοί, μέσα στο θέμα και όχι spam.