Unknown White Male (2011) Liam Neeson, Diane Kruger

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 Σχολιάστε

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Φεβρουαρίου 2011 (ΗΠΑ)
Στούντιο παραγωγής: Warner Bros Pictures
Σκηνοθεσία: Jaume Collet-Serra ( Orphan )
Σενάριο: Oliver Butcher, Stephen Cornwell, Karl GajdusekΠρωταγωνιστούν: Liam Neeson, January Jones, Diane Kruger, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella
Είδος: Θρίλερ 
Επίσημη ιστοσελίδα: Unknownmovie.com


Στην νέα ταινία του Jaume Collet-Serra ( Orphan ), ο Liam Neeson υποδύεται τον Δρ. Martin Harris , ο οποίος ξυπνά μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Βερολίνο για να ανακαλύψει ότι η σύζυγός του (January Jones) ξαφνικά δεν τον  αναγνωρίζει και ένα άλλο άτομο (Aidan Quinn) έχει πάρει την ταυτότητά του και τη θέση του συζύγου της.
Αγνοημένος από τις δύσπιστες Αρχές και κυνηγημένος από μυστηριώδεις δολοφόνους, βρίσκεται μόνος, κουρασμένος και κυνηγημένος. Με τη βοήθεια μιας αναπάντεχης συμμάχου (
Diane Kruger), ο Μάρτιν θα παρασυρθεί σε ένα θανάσιμο μυστήριο που θα τον αναγκάσει να αμφισβητήσει τα λογικά του, την ταυτότητά του και να ανακαλύψει πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει για να ανακαλύψει την αλήθεια. 
 

Stumble
Delicious
Technorati
Facebook
Digg

1 σχόλια »

  • Unknown said:  

    Η υπόθεση του Unknown με τα μυστήρια, τις συνομωσίες κ.τ.λ. έχει ενδιαφέρον. Plus νομίζω ότι ο ρόλος ταιριάζει γάντι στον Liam Neeson.

  • Γράψτε ένα σχόλιο!

    Προσθέστε το σχόλιό σας, ή παρακολουθήστε το από τη δική σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω RSS.

    Να είστε ευγενικοί, μέσα στο θέμα και όχι spam.