Cowboys & Aliens (2011) Daniel Craig, Harrison Ford

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 Σχολιάστε

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Ιουλίου 2011 (ΗΠΑ) 
Στούντιο παραγωγής: Universal Pictures 
Σκηνοθεσία: Jon Favreau 
Σενάριο: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Lindelof Damon 
Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach, Paul Dano, Noah Ringer, Keith Carradine, Clancy Brown, Ana de la Reguera, Abigail Spencer 
Είδος: Δράση, Θρίλερ, Επ. Φαντασία
Επίσημη ιστοσελίδα: CowboysandAliensmovie.com
 
O δημιουργός επιτυχιών
Jon Favreau σκηνοθετεί τους Daniel Craig και Harrison Ford σε μια ταινία που αναμένεται το καλοκαίρι του 2011. Διασταυρώνει το κλασικό Γουέστερν με τις ταινίες εισβολής εξωγήινων με έναν πρωτότυπο τρόπο στο "Cowboys & Aliens". Έχοντας στο «οπλοστάσιό» του κορυφαίους δημιουργούς ταινιών όπως τους Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Alex Kurtzman και  Roberto Orci, δημιουργεί ένα ολοκαίνουριο θρίλερ δράσης που θα μεταφέρει τους θεατές στην Παλιά Δύση, όπου ένας μοναχικός καουμπόυ ηγείται μιας ομάδας ενάντια στον τρόμο που προέρχεται πέρα από τον κόσμο μας.

1873.
Επικράτεια Αριζόνας . Ένας ξένος (Craig) χωρίς ανάμνηση του παρελθόντος του, φτάνει στην πόλη της ερήμου, Absolution (Άφεση). Η μόνη ένδειξη του παρελθόντος του είναι ένα μυστηριώδες περιβραχιόνιο που φοράει στον καρπό του. Αυτό που ανακαλύπτει είναι ότι οι άγνωστοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι για τους κατοίκους του Absolution και κανείς δεν κάνει καμία κίνηση στους δρόμους της, εάν δεν πάρει εντολή από τον αδυσώπητο Συνταγματάρχη Dolarhyde (Ford). Είναι μια πόλη που ζει μέσα στο φόβο.

Αλλά οι κάτοικοι του
Absolution θα βιώσουν μια απειλή που δύσκολα μπορούν να κατανοήσουν καθώς η έρημη πόλη δέχεται επίθεση από εισβολείς από τον ουρανό. Εφορμώντας με εκπληκτική ταχύτητα και εκτυφλωτικά φώτα, απαγάγωντας τους αβοήθητους κατοίκους ένα προς ένα, αυτά τα τέρατα ξεπερνούν οτιδήποτε έχουν γνωρίσει ποτέ τους.

Τώρα, ο ξένος που είχαν απορρίψει είναι η μόνη ελπίδα για τη σωτηρία. Καθώς ο φυγάς αρχίζει σιγά-σιγά να θυμάται ποιος είναι και από που έρχεται, συνειδητοποιεί ότι κατέχει ένα μυστικό που θα μπορούσε να δώσει στην πόλη μια πιθανότητα αντίστασης κατά των εξωγήινων δυνάμεων. Με τη βοήθεια της Ella (Olivia Wilde), θα συγκεντρώσει ένα απόσπασμα που αποτελείται από πρώην αντιπάλους-κάτοικους της πόλης, τον Dolarhyde και την παρέα του, επικηρυγμένους και Απάτσι πολεμιστές, όλοι μαζί μπροστά στον κίνδυνο του αφανισμού. Ενωμένοι εναντίον του κοινού εχθρού, θα προετοιμαστούν για μια επική αναμέτρηση για την επιβίωσή τους.

Δείτε το Τrailer

Stumble
Delicious
Technorati
Facebook
Digg

0 σχόλια »

Γράψτε ένα σχόλιο!

Προσθέστε το σχόλιό σας, ή παρακολουθήστε το από τη δική σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω RSS.

Να είστε ευγενικοί, μέσα στο θέμα και όχι spam.